Meer dan één 6 belangrijkste relaties voor diegenen die niet met Monogamie zijn opgestaan

Meer dan één: 6 hoofdtypen relaties in degenen die niet door Monogamie zijn gekomen

Deze term is niet zo eenvoudig als het lijkt. Het verwijst rechtstreeks naar verschillende delen van relaties met een algemene link: uw partner is niet de enige. Een van jullie, en vaker heeft enkele seksuele banden aan de zijkant.

Bijna monogaamachtig

In dergelijke opzichten zijn partners voornamelijk monogamans, maar ze kunnen bezwijken voor verleidingen, terwijl ze in een bepaalde stemming zijn. Als u bijvoorbeeld een scherpte aan de hoofdrelatie kunt geven, laat deze tactiek en werkt niet altijd.

Swingers

Deze term heeft verschillende waarden. Dus twee paren kunnen partners vele jaren veranderen of het doen, en op mensen die niet in relaties zijn, niet op. Je kunt ook swingers doen, je kunt ook constant of.

Polyamoria

Dit type relatie geeft partners vrijheid om in één periode meerdere romantische en seksuele relaties te hebben. In tegenstelling tot open relaties kunnen Polyamor People verschillende partners even belangrijk vinden en in het algemeen om constant seks aan de zijkant bsm1977.nl/2021/08/18/generisk-stromectol-grossist-generiska-lakemedel-online/ te hebben, en niet van het geval voor de zaak. In de hiërarchische Polyamoria is er de belangrijkste en secundaire partners.

Meervoudige loyaliteit

Of “Polyverness” – een zeer interessant type relatie, wanneer verschillende partners langetermijnromans hebben. In tegenstelling tot de Polyoramia, waar de openheid van http://cracktop.net/wavepad-crack/ de relatie wordt aangenomen, hebben hier de deelnemers aan de “belangencirkel” geen relatie met mensen buiten hun groep en zijn in de regel bekend met elkaar.

Sexy anarchie

Alles is duidelijk uit de naam: Partners hebben seks met andere mensen wanneer ze willen en de regels en labels veracht. Meestal formuleren ze de doelen van hun relaties niet: kan samen leven, het is goed om elkaar te behandelen, maar in seksuele termen doen wat ze willen en niet over dit doen. Goede communicatie is echter de sleutel tot elke relatie, ongeacht hun monogamine!

Dejar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Carrito de compra