Seks stopte met verkopen. Wat ging er mis

Seks stopte met verkopen. Wat ging er mis?

Nog eens vijf jaar geleden slechts een afbeelding van een aantrekkelijke dilapidated (en het is beter om volledig kapot te zijn) meisjes kunnen alles verkopen — van hamburger naar penthouse. Auteurs van commercials hoefden niet eens na te denken over de tekst — Welke woorden wanneer seks verkoopt? Nauwkeuriger, verkocht. Recente studies bevestigd: seks is moe, het gebaar moet rusten. We zijn niet interessanter voor ons. En wat is interessant?

Lege calorieën

Over tijden over moraal! — Mijn grootmoeder heeft vaak zuchtte, kijkend naar de langbeenbarbie van reclame die betonverbarste badminton verkoopt. In de tuin waren nul — Agressief sexy hoog. De stranden op zoek naar het AX-effect werden verhoogd Amazones in Bikini, en Carmen Cass toonde een brief G-letter G in reclame gucci. Creative Director van The House Tom Ford bleef de winst van het bedrijf toenemen vanwege dezelfde Sex Sels-strategie.

Ik ben niet tevreden met de relatie, maar deel ook met een partner.

10 frases die geen partner kunnen spreken

Statistieken: Scho Choloviki wil een kans willen.

Feit dat seks — Het ding is verkoop, werd ontdekt aan het einde van de XIX-eeuw, toen de tabak van tabakstabak voor het eerst een afbeelding van een kale vrouw op een sigarettenlabel plaatste. Sindsdien sprak de carrousel: auto’s, kleding, alcohol, halffabrikaten en zelfs detergentia — Seks verkocht alles. Piek daalde in de jaren negentig in de Verenigde Staten, en het decennium kwam later bij ons. Door de seks van 2005 werd eromheen dat de mensheid de witte vlag gooide. Na te veel plezier — En dieet begon «Antisex».

In 2016 heeft bijl de eerste naïef-onschuldige reclame onder de slogan uitgebracht «Vind je magie». Er zijn niet langer gepassioneerde zuchten, gebruinde lichamen en mini-bikini op een run. Als bijl van dit pad is gekomen, dan is de trend echt evident. Seks stopte met verkopen. Wat ging er mis?

GEEN EETLUST

Vier jaar geleden klonk in het medicafleedschap het woord «Aseksueel». Vanaf dat moment «een» vóór het woord «seks» ontmoet het vaak vaker. Wat is media — Alleen onder mijn vriendinnen voor het laatste jaar in twee (getrouwd!) Er was een onverwachte caminining op het onderwerp «Ik wilde nooit en wil nooit». En dit gaat niet om werk. Plots stopten we niet alleen met het bouwen van seks in de rang van heilige verlangens, maar erkenden ook dat ze hem helemaal niet wilden — Natuurlijk, zelfs in zekere mate intellectueel en bohemogo.
Het is mogelijk dat de aseksualiteit binnenkort de vierde oriëntatie zal herkennen. In

het feest van degenen die tot 25, het onderwerp van seks — Bijna taboes. Niet omdat je schaamt, maar omdat het saai is. En enigszins provinciaal. In de mode inbegrepen «Armbanden kuisheid», En sexy studentenexperimenten veranderden het spel «Wat is uw startup?» Sex als entertainment, en geen methode van fokken, bijna afgeschreven, is het invoeren van valuta ingegaan op het gebied van kennis en zelfverbetering. Ja, en in feite zijn er geen tijdsvoorwaarden om te genieten van UteUham wanneer op de agenda — Motivationele tak-business lunch en andere soepele omstandigheden. Ze werden een voedingssubstituut voor seks. Fructose kwam om te verschuiven — Studie en hersenen.

"Zoals ik besliste op intieme plastic, en het veranderde mijn.

10 frases, Yakі niet laarzen spreken Per uur seks (sereus.

5 stadia van relaties waardoor alleen.

En de jouwe kan calorieën tellen?

Met een continue toename in nullen in de salarissen van de zijn en de egel, werd het duidelijk dat de toekomst — Voor technologieën. Psychologen met uitspraken verschenen op het licht dat mensen met hogere IQ gezond sperma hebben. En daarom, in de strijd om aandacht, verliest het uiterlijk zich schandelijk de hersenen. Liefde verscheen eindelijk een universele formule, waar constant — Sapiosexual (de persoon die alleen opgewonden is door Smart People).
Sapiossexual — Een bepaald collectief beeld van een man van een redelijk, die om ecologie, dolfijnen in het Caribisch gebied en de panda in de bergen van China geeft, over de verwerking van alles wat kan worden verwerkt, en de energieën van alles, waaruit het kan zijn geproduceerd. Sapiossexual — Nieuwe idoolgeneratie «Antisex».

De managers van grote en niet erg grote bedrijven zijn samengevoegd op elektrische auto’s, scooters en fietsen, kantoren begonnen te concurreren in het aantal gerecycleerde batterijen, en een bonus aan vacatures begon lunch te leveren van ecologisch schone producten. Mijn vrienden markeren vacatures in veelbelovende bedrijven alleen omdat ze niet om ecologie geven. Ecomoda heeft de samenleving zo behandeld dat in 2015 de legende van de porno-industrie, de Pornhub-website, het concept van fitness presenteerde (!) WankBandBBand, zodat u USB-gadgets oplaadt, energie genereert.

Milicia is steeds meer seks geworden: wat is er met ons.

Waarom familie-mensen apps downloaden voor dating.

Laten we vrienden zijn: waarom geloven we niet in vriendschap tussen.

Liefdadigheidsactieve additieven

Als je kunt weigeren van eenvoudige koffie, dan van koffie gemarkeerd «liefdadigheid» Moeilijker. In plaats van seks bij elke stap nu goed doel. Trend om te helpen een integraal onderdeel van de reclame van elke moderne organisatie en deelname aan liefdadigheidsevenementen te worden — Slakken moeten voor topmanagers van grote en niet-zeer bedrijven. De epidemie van vriendelijkheid sloeg bijna alle bewuste bevolking van Oekraïne, en de 2016 produceerde een echte giek van sociale initiatieven. Runs, ballen, zwemt, charitatieve brittles, ontbijt en hortenstrooms met cheesecakes erectiepillen apotheek. Op chocolaatjes en yoghurts, naast de inscriptie «Zonder GGO» Bescheiden aangegeven: «Elke penage van de verkoop van het product gaat naar de fundering «Fundovich». En als je eenmaal wilt helpen — Wees vriendelijk, kauw. En we vinden het niet erg, we kauwen.

Blijf in de mode

Hoe vaak heb je gemerkt — Slechts een minuut geleden praatten we met de vriendin over de nieuwe krul en het sociale netwerk nodigt u onmiddellijk uit om te adverteren hetzelfde model met de meest comfortabele handgreep en vijf manieren van curling? En als je bang bent dat je volgt — Uitademen. Je observeert echt.
Slimme reclame — Trend om elk product te verkopen. Seks voor niets wanneer adverteerders weten wat je wilt, nu en wat ik een minuut geleden wilde.
Specialisten op het gebied van neurologie, programmeursingenieurs, biomedics van choonestream — kamagra 100mg Vertegenwoordigers van compleet verschillende profielen verenigd om te begrijpen wat we willen, op basis van ons gedrag op internet. Het hele proces kost veel tijd, maar het resultaat doorboort naar kippenvel. Onlangs, in de zoekmachine, introduceerde ik een verzoek om fotoboeken af ​​te drukken, en toen ik adverteren op Facebook zag, ging automatisch naar de site en bestelde een service. Pas na een tijdje kwam ik naar mij: hoe een Facebook erover heeft geleerd?

Dejar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Carrito de compra