Seksspeeltjes voor een interessante avond

Diverse je avond: 5 masthev-speelgoed dat je wilt alstublieft

Anticonceptie – het begin van alles begon en condooms zijn de meest populaire manier in Russen. Daarom zou het in je sekscosmetica leuk zijn om een ​​voorraad condooms te hebben. Trouwens, de subtiliteit en betrouwbaarheid (kracht) van condooms in de moderne wereld – niet gerelateerd. Dus voel je vrij om dun maar goed merk te kiezen. We raden Japanse Okamoto aan – ze zijn ultra-dun (slechts 0,03 micron, voor vergelijking – in klassieke versies van Contex-dikte 0,07 Microns). Ja, vrouwen hebben minder kans om mannen te maken aan het feit dat “gevoelens niet die” zijn, maar ultradunne condooms hebben een betere thermische geleidbaarheid, wat betekent dat u zich in de hitte van de partner zult voelen. Werkelijk voor meisjes met een hoge gevoeligheid van de muren van de

vagina.

Set van vaginale ballen

Baile Orgasmic Ball

We schreven over de noodzaak om intieme spieren meer dan eens te trainen en niet twee. Als het kort is, kunt u uw intieme gezondheid zo lang mogelijk houden, veel meer plezier van seks krijgen en aan een partner leveren. Voor de eerste trainingstadium zijn de ballen https://post.beyondapartment.kr/citas-con-maduras-con-el-fin-de-bastantes-las/ op de hapering het meest geschikt. Deze kit van Baile is goed omdat de ballen hier als 4 zijn, en daarom, omdat de spieren geschikt zijn, kunt u de ballen op zwaarder en klein vervangen om de lading te verbeteren. Vergeet niet elke keer na gebruik de ballen schoonmaken met een speciaal gereedschap of warm water met zeep en droog.

Op water gebaseerde smeermiddel

Pjur Basic Waterbased

Het eerste dat je nodig hebt, is zodra je een seksspeeltje krijgt, – Lubrikant aan haar. Omdat alle seksspeeltjes voor zeldzame uitzonderingen moeten worden gebruikt met smering. Voor de meest “starters” raden we klassiek op water gebaseerd smeermiddel aan – als u natuurlijk geen anale seks beoefent, is er een smeermiddel dat er nog een is, vooral voor anale seks en bedoeld. Water op basis van intieme viagra kopen apotheek spieren is nodig – vaginale ballen kunnen ook worden gebruikt zonder smeermiddel. Neem eerst een kleine fles om het smeerconsumptie in uw geval te begrijpen.

Compacte vibropoul in de vorm van een konijntje

Lola Toys Emotions Funny Bunny

Sexologen adviseren het gebruik van kleine vibrators voor buitenstimulatie om de erogene vrouwenzones te wekken. Met hun hulp is een vrouw in een ontspannen toestand op zoek naar welke zones op stimulatie reageren. Deze oefening moet binnen 21 dagen worden gedaan en de opgedane kennis kunt u blijven gebruiken in solo-seks en seks met partner. En zelfs als je je lichaam al hebt bestudeerd, zal het nooit overbodig zijn om snel stress te verwijderen en een goed humeur terug te sturen. Dankzij de compacte grootte past dit konijn gemakkelijk in elke handtas en zelfs zak. Trillingen wordt ingeschakeld door op één knop te drukken.

Oplaadbare vibrator met clitoris stimulatie en punt g

Fun Factory Tiger G5

Speelgoed waarmee je begint met je ervaring zou zo veel mogelijk en attent mogelijk moeten zijn. We raden aan aandacht te schenken aan het feit dat de vibrator ervoor zorgt dat de stimulatie niet / of, en de clitoraal is, en de vaginale – dan zul je niet teleurgesteld zijn, het realiseren van dat clitorale stimulatie die je meer wilt dan de vaginale, en je vibrator alleen een vat. Duitse merken in seksspeelgoed, zoals in de auto-industrie, voor de planeet van alles – bijvoorbeeld, tijger van de leuke fabriek is betrouwbaar, stil, maar tegelijkertijd zeer krachtig. Wat interessant is, de trunk van de vibrator is niet moeilijk, maar elastisch, terwijl een groove – voor een betere stimulatie van de muren van de vagina. De uitgesproken hoofd zorgt voor een effectieve impact op het punt G. Massager heeft 12 trillingsmodi, een stille motor en de optimale verdeling van oscillaties in het hele vat.

Dejar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Carrito de compra